Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

RABARBERPAJ

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Utsökt, orginell rabarberpaj

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda mjöl, bakpulver och socker. 3. Smält smöret och rör ihop till en smulig deg. Tryck ut den i en pajform, 24 cm i diameter. 4. Skär rabarbern i bitar. Blanda den med socker, kanel och mjöl. 5. Lägg fyllningen i formen och häll på grädden. 6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • elorian 6 december 2007

    en lugn favorit!!

  • annikahedkvist 20 maj 2009

    Annorlunda rabarberpaj men mycket god och lätt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.