Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lite omständig att göra men mycket, mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta ihop margarin, vetemjöl och vatten. Låt degen vila kallt i en timme. Kavla ut degen och täck botten och sidor på en pajform. Spara deg till ett rutmönster. Förgrädda pajskalet i 200 grader i 8-10 minuter. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt margarin, mjöl, rabarber och mandel. Häll smeten i pajskalet. Lägg över remsor av degen som ett rutmönster. Grädda vidare i 175-200 grader i ca 25 minuter. Servera ljummen med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.