Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj

(1 kommentar)  
Skriv ut

En Lyxigare variant

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret, blanda i grädde och sirap. Häll ner detta i dom torra ingredienserna. Dela rabarberna i små bitar. Lägg sedan rabarberna i en smord form. Bred över smeten på rabarberna. Grädda i ca 40 min på 150 grader. För att få en knäckig yta, höjs graderna till 200 de sista 5 minuterna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 15 maj 2009

    Denna va jättegod, Kändes lite lyxigare en med vanlig smuldeg. Blir en 5a i betyg från oss. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.