Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med blåbär

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En paj som de flesta gillar.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och hacka rabarber i bitar. Lägg i en ugnsfast form. Strö över blåbär. Blanda ihop smör, 2 dl socker, mjöl och havregryn. Strö potatismjöl och resten av sockret över rabarberna. Strö sedan över havregrynsblandningen. Ställ formen längst ner i ugnen i 30 minuter. När havregrynsblandningen är gyllenbrun stäng då av ugnen och låt pajen stå kvar. Den blir då knäckig och god. Servera med hemma gjord vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.