- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
God paj som går att äta både varm och kall.
Rabarberna går lätt att ersätta med andra frukter eller bär, ta vad du vill ha! =)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Pajskal:
Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda i det smälta smöret och arbeta till en deg. Låt ev. degen stå kallt en liten stund innan man trycker ut den i en pajform.
- Skär rabarberna i bitar och lägg i pajskalet. Blanda potatismjöl och socker och strö ut över rabarberna.
- Havretäcke:
Smält smöret och blanda alla ingredienser.
Strö havreblandningen över rabarberna.
- Grädda pajen ungefär 25 minuter i ugnen eller tills den får fin färg.
- Servera gärna med vaniljsås eller gräddglass.
Publicerat den
15 maj 2009
Liknande recept
Recept från Odense Marcipan
Sponsrat
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergod paj som vi gör flera gånger varje sommar. Enkelt och gott!