Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med italienska mandelskorpor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God paj med rabarber och mandelskorpor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär rabarbern i bitar. Blanda rabarber, potatismjöl och socker i en ugnssäker form.
  3. Krossa skorporna och blanda med smör- och rapsolja och fördela det över rabarbern.
  4. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Servera med kesellan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kristinahedberg 28 april 2009

    Jättegod och bra när man har en påse mandelskorpor i skåpet som kommer till nytta. Hur enkel som helst att göra. Serverade med Kesella vaniljvisp. Hälsn Kristina Hedberg

  • bocuracao 14 juni 2009

    Jamen, det låter ju jättegott, syrran! Kesella vaniljvisp kan jag inte få tag i här i NL, men IKEA har ju en annan vaniljvisp, så det ska nog ordna sig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.