Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med kanel och mandel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Denna paj blir inte så söt, bara frisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader C. Skala och skiva rabarbern i tunna skivor. Lägg ut den i en pajform. Blanda socker, potatismjöl, kanel och vaniljsocker. Strö det över rabarbern.
  2. Blanda ihop dinkelmjöl, bovetegryn, kanel, mandel och socker. Finfördela ner smöret, det ska bli lite ”smuligt”. Fördela det jämnt över rabarbern. Grädda på mittersta falsen i ugnen i ca 30 minuter
  3. Servera med vispad grädde eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mooseella 4 maj 2009

    har skrivit in vad som är vad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.