Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med knäcktäcke

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Supergod paj. Ett plus är att man inte orkar så stor bit, så den räcker till många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen (havregryn, vetemjöl, socker och smält smör) och tryck ut i en form med löstagbara kanter. Grädda i 200° i 10 minuter. Låt svalna.
  2. Skär små bitar av rabarber och äpplen och lägg i pajskalet.
  3. Smält smör i en kastrull. Häll i socker, mjöl och grädde och låt sjuda några minuter under omrörning. Häll i den flagade mandeln. Slå såsen över frukten och grädda i 175° i c:a 30-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.