Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med kokos- och mandeltäcke

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kokos i fyllningen ger gott tugg till pajen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar. Lägg dem i en ugnssäker form och strö över socker, vaniljsocker och potatismjöl. Blanda kokos, socker, mjöl och bakpulver. Tillsätt smöret, skuret i mindre bitar, samt äggula. Arbeta ihop till en deg. Strö degen över rabarbern och strö sist över mandeln.
  3. Baka mitt i ugnen i ca 30 minuter. Servera ljummen med glass, vispad grädde eller crème fraiche smaksatt med vaniljessens eller vaniljsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.