Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med kokoschrunch

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En paj jag slängde ihop idag. Är så trött på den traditionella kombinationen med mjöl och havregrym som vi alltid har hemma. Den godaste rabarberpaj jag ätit på länge!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i skivor och lägg i en ungssäker form. Strö över potatismjölet.
  2. Blanda resten av ingrediemserna till en smuldeg och fördela över.
  3. Grädda mitt i ugnen på 175 C i 25 minuter. (Ställ den lite högre upp om du vill ha mer färg på pajen men passa så den inte bränns vid)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • heartfriend 29 juni 2011

    Ska det inte vara någon kokos i pajen, eftersom den heter kokoschrunch ?

  • LindaRT 1 juli 2011

    Nu är det fixat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.