Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker paj......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Värm ugnen till 200°. Smält smöret på svag värme och låt svalna. Blanda vetemjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver i en bunke. Rör om, häll därefter i det smälta smöret och arbeta ihop pajdegen. Tumma ut degen i en pajform och strö över potatismjölet.
  2. Skär rabarbern i bitar. Hacka mandeln grovt. Varva rabarber, mandel och socker i degskalet. Skär mandelmassan i tunna skivor och täck pajen. Vispa upp ägget och pensla locket.
  3. Grädda i ca 30 minuter. Låt svalna något före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.