Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med mandelbiskvibotten och havretäcke

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Hade en stor påse mandelbiskvier som jag inte visste vad jag skulle göra av. Första gången blev inte så lyckad, men... Trägen vinner! Tror att ni som törs kan förbättra o förändra receptet med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Ta en pajform, smörj lätt. Bottna med mandelbiskvier. Hyvla över lite smör/marg.
  3. På detta lägger du rabarber (som du blandat med pot mjöl o socker o rört ihop) Och sedan - över alltihopa (lyser moder sol) så strödde jag havregrynen, socker samt hyvlade över resten av margarinet.
  4. Skjuts in i ugnen, ca 20 minuter, kolla noga, min första blev liksom lite bränd i botten o kanterna, hade kanske för stor pajform.
  5. Men det smakar gott! Kom ihåg att mandelbiskvierna i sig är väldigt söta, därför är det inte så mkt socker i själva receptet!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.