Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med mandelsmul

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Rabarberpaj med smak av vanilj toppad med mandelsmul

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Skölj och skär rabarbern i mindre bitar. Blanda socker, potatismjöl och vaniljsocker i en skål. Lägg i rabarbern och rör om. Lägg över rabarbern i en ugnsfast form.
  3. Mandelsmul: Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och mandel i en skål. Finfördela smöret i blandningen och arbeta ihop till en smuldeg.
  4. Strö smuldegen över rabarbern och grädda i 25 minuter. Servera med vaniljsås, grädde eller glass.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.