Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med smak av kardemumma

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna rabarberpaj är den godaste jag har ätit. Fick den hos min mans farmor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i små bitar och lägg dem i en ugnssäker form. Strö över strösockret. Smält smöret. Blanda ihop alla de övriga ingredienserna i en skål, häll sedan i det smälta smöret och rör om. Strö blandningen över rabarbern och grädda på 175 graders värme i 35-40 minuter.
  2. Jag brukar göra 1,5 sats av "blandningen" för den är så himla god.
  3. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • __maria__84 15 juli 2009

    Den här är jätte god tillsammans med glass. Fast jag har vaniljsocker istället för kardemumma och kanel.

  • MajaZoya 26 augusti 2009

    Helt OK men blev ingen större hit i min familj, vi var alla överens om att en helt vanlig smulpaj är godare.

  • fuling 11 juli 2012

    Hur god som helst! Jag gjorde också 1,5 sats av smuldegen och det blev hur bra som helst. Lite vaniljvisp till blev pricken över i:t :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.