Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med vaniljglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott, passa på medan det fortfarande finns färska rabarber.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i en kastrull, rör ner 2 msk socker, vetemjöl, havregryn och krokant, rör samman till smulpaj.
  2. Skala rabarber och skär den i skivor. Blanda rabarber, resterande socker och potatismjöl.
  3. Lägg upp i små formar och toppa med smuldeg.
  4. Grädda i ugn i 225°C cirka 15 minuter.
  5. Servera med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.