Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj, Susannes

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Knäckig och god. Funkar lika bra med äpplen. Jag brukar strö lite socker över rabarbern som gärna blir lite väl sura annars.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, socker och bakpulver. Rör i ägget. (blir en smulig deg) Lägg rabarbern i formen, strö över degen. Ringla lite flytande smör över. (ett par varv räcker)
  2. Grädda i 200 grader ca 20 min.
  3. Servera med glass, grädde eller vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • niionstjej 7 augusti 2017

    Sån god paj, har gjort den många gånger och alla frågar efter receptet 👍

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.