Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Tänk vad man kan göra av trädgårdens rikedomar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka rabarbern. Värm den i en kastrull med socker och vaniljstång på svag värme 15 - 20 min. Ta bort vaniljstången och mixa rabarberna och låt kallna. Blanda purén med den pressade limejuicen, rom, grenadin samt mixa en stund innan du slår upp den i glasen.
  2. Som tjejvariant kan man slå i lite fruktsoda eller seven up.

Kommentarer (3)

  • Gillsan 18 maj 2010

    Detta måste ju provas nu när den späda fina rabarbern har kommit upp I Skåne:)

  • stbcn1122 7 juni 2015

    Låter spännande så det måste provas

  • stbcn1122 7 juni 2015

    Låter spännande så det måste provas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.