Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberrutor

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En av de godaste jag någonsin bjudit på!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva rabarbern tunt. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarinet tillsammans med mjöl, Vanilla och bakpulver. Bred ut den tjocka smeten på bakplåtspapper i en liten långpanna (25 x 35 cm). Fördela rabarbern över smeten och strö på socker. Grädda mitt i ugnen i 200* i 15 -20 minuter. Skär i rutor när den kallnat något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.