Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersaft med kanel

(7 kommentarer)  
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vatten, rabarber och kanel i 10 minuter
  2. Sila av saften genom silduk i en ren kastrull.
  3. Koka upp saft och socker.
  4. Pressa i citron och häll på flaskor eller frys

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • kattis63 3 augusti 2008

    Jättegod saft! Och vad gott det luktade när man kokade den. Tack för receptet./ Katarina

  • bsmulan 18 maj 2009

    Super god saft smakar friskt och lite kanel. tack för recept. kram Malin

  • ros 3 juni 2010

    Hej! Tack för ett bra och smidigt recept på rabarbersaft Hela familjen gillade den. En klar 5:a Ha det så gött! Mvh Ros!

  • sikaal 8 juni 2010

    Jättegod, lättgjord! Rekommenderas! Tack! Lena

  • Josses 18 juni 2010

    Den här saften föll inte min familj på läppen tyvärr. Kanske för att de inte är uppvuxen med rabarbersaft som jag är. Hade fått en bit mexikansk kanel som jag provade att koka med i stället för vår vanliga kanel. Kände inte någon kanelsmak alls. Sonen tyckte att jag skulle prova att vara utan citron nästa gång, vilket jag kommer att göra, maken tyckte den var för sur döttrarna muttrade bara men jag tyckte den var helt okey. Den var ju så lätt att göra.

  • Josses 18 juni 2010

    För min del var den en bra måltidsdryck eftersom den inte var så väldigt söt.

  • Irene-59 10 juni 2013

    Helt suveränt god och lättgjord saft. Tack så väldigt mycket!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.