Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersangria

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läskande och gott när rabarber möter sydländsk sangria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarber i bitar.
  2. Koka upp vin och socker i en kastrull. Lägg i rabarber och låt den knappt sjuda på svag värme 3-5 min. Låt kallna.
  3. Riv skalet på halva apelsinen och spara. Skala apelsinen och skär i skivor och bitar. Rör ner apelsinbitarna i rabarbern.
  4. Vispa grädden och rör ner rivet apelsinskal och socker. Häll rabarbersangrian i 4 glas.
  5. Häll på mineralvatten och toppa med apelsin-grädde.
  6. Tips: Mineralvatten och grädde måste tillsättas vid serveringen men i övrigt kan sangrian förberedas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.