Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberslungad kyckling med fräsch sommarsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Stod och gjorde min rabarberkola och kyckling och då kom jag på varför inte mixa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarben grovt i cm stora bitar. Skär varje kycklingfilé i ca 3-4 bitar. Stek dem i lite smör tills de är halvfärdiga. Häll ner rabarbern i stekpannan med lite olivolja. Slunga allt sammas, tanken är att rabarbern ska ge smak men inte stekas.
  2. Koka potatisen och kyl ner den. Hacka potatisen och rödbetorna i lika stora bitar och blanda med kryddor, olivolja och kapris.
  3. Servera med en kall sås, så som aioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.