Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersmulpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Så gott, så enkelt. Servera med en vaniljsås eller vaniljglass.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa rabarberstjälkarna, skär i fina bitar och lägg i en ugnsfast form. Strö över majsstärkelse och socker. Blanda smör, socker, mjöl och flingsalt i en bunke. Tillsätt hackad mandel och knåda ihop tills du har en deg. Smula degen över rabarbern. Strö lite flingsalt på toppen. Grädda i ugnen 200 grader ca 30 min. Ta ut pajen ur ugnen, låt svalna och servera med vaniljsås eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.