Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersnitt

 
Skriv ut

Vårens godaste långpannekaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjöl och vaniljsocker, blanda väl. Häll till sist i det smälta smöret. Smörj en långpanna och lägg ut ett bakplåtspapper i botten. Bred ut smeten. Hacka rabarber i små bitar och fördela jämnt över smeten i långpannan. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20-25 min.
  2. Rabarbern går att byta ut till andra bär om man vill det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.