Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Njut av en härlig rabarbersoppa med russin. Ät gärna glass till den varma, goa soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva rabarbern. Koka upp vatten, socker och kanel och koka i 5 minuter. Lägg i rabarber och russin och koka i 10 minuter.
  2. Rör ut potatismjölet i lite vatten och red av soppan. Låt soppan koka upp till första dubblan och ta kastrullen från värmen.
  3. Servera med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.