Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersorbet

 
Skriv ut

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela rabarberna i mindre bitar och låt dem koka i 3 dl vatten tills de blir mjuka.
  2. Ta upp rabarberna och låt saften svalna. Häll 1 dl vatten, strösocker och vaniljsocker i en gryta och koka samman det till lag. Låt lagen svalna och blanda sedan lagen med rabarbersaften.
  3. Häll alltsammans i en form och ställ in formen i frysen. Där ska den stå ca 3 timmar innan den kan serveras. Glöm inte att röra om då och då.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.