Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersylt med kardemumma

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En sylt som passar både på bröd och i yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och skölj rabarbern. Skär stjälkarna i små bitar, blanda dem med socker och citronsaft. Låt stå 1 timme, rör om ett par gånger under tiden. Låt koka 20 minuter. Öppna och ta ut fröna ur kardemummakapslarna, stöt dem grovt. Tillsätt dem mot slutet av kokningen. Fyll den heta sylten i rena och varma burkar. Sätt genast på lock. När burkarna svalnat förvaras de i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • DevourMe 13 augusti 2008

    kardemummakapslar?

  • monci 6 februari 2013

    Mycket frisk och god sylt. Ska göra den så fort rabarberna kommer i vår

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.