Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbertårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En helt underbart god rabarbertårta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret, rör i socker, ägg vetemjöl och bakpulver. Bred ut smeten i en smord och bröad form, 24 cm i diameter.
  3. Skär rabarbern i tunna bitar och blanda med potatismjölet. Lägg dem på smeten.
  4. Grovriv mandelmassan och strö över. Grädda i mitten av ugnen 25-30 minuter. Sikta över florsocker

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • boomboomgirl 8 augusti 2009

    Denna rabarbertårta är helt underbar, har gjort den många gånger och serverat lättvispad grädde till, har även bytt rabarber mot hallon, supergott det med.

  • rhodin 6 juli 2010

    Uppskattad av vännerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.