Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rådigåglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket god, blir ännu bättre om man lagar den en dag före

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort benen från kycklingen och klipp köttet i mindre bitar. Skär champinjonerna i skivor. Stek champinjonerna så att vätskan från dem kommer ut och lägg lite curry på. Blanda kycklingköttet, champinjonerna och fetaosten i en eldfast form och krydda. Blanda creme fraiche och grädden i en bunke och krydda. Blanda ner blandningen i ugnsfasta formen. Lägg i ugnen på 200 grader cirka 30 minuter. Denna låda blir aldra best om man lagar den dagen före. Detta serveras med ris och grönsallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.