Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

radiokaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Klä en avlång bakform med folie eller plastfilm. 2. Smält kokosfett och blockchoklad i en skål i mikron eller i en skål täckt med plasfilm som sätts över en kastrull med hett vatten. 3. Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt, blanda i chokladsmeten. 4. Bred ett lager chokladsmet i botten på formen. Lägg ett lager kex ovanpå smeten. Varva sedan chokladsmet och kex tills det är slut. Sista lagret ska vara chokladsmet.
  2. Ställ i kylskåp minst sex timmar, servera i 1,5 cm tjocka skivor.
  3. Tillagningstid: Radiokaka 40 minuter

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • roor 20 januari 2008

    ´god smaka bara

  • roor 22 januari 2008

    -Säg vad ni tycker om den:)

  • roor 31 januari 2008

    kan ni s'ga vad ni tycker om receptet__><???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.