Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Radiokaka

 
  • Serverar: 16-18 portioner
Skriv ut

God och smarrig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kokosfettet sakta smälta på svag värme och ställ sedan det åt sidan. Vispa ägg och socker mycket poröst. Tillsätt kakaopulvret. Rör ner det ljumma fettet i en fin stråle. Är fettet för varmt kan smeten skära sig.
  2. Klä en avlång bakform med smörgåspapper. Bred ut ett lager chokladsmet i botten och varva sedan kex och smet. Översta lagret ska vara chokladsmet. Låt formen stå i kyl eller frys, så smeten får stelna, gärna till nästa dag. Förvara kakan i kallt, ta fram och skär den i skivor när den ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.