Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Radiokaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ischockladkaka som mormor gjorde

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Smält fett och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i fett och kakao. ev,.citronskal. 2. Klä en rak bakform med smörpapper. Varva smet och kex. Smeten skall ligga underst och överst. 3. Ställ kakan kallt tills den stelnat. 4. Skär med tunn skarp kniv.
  2. Tips! Ta fram kakan från kylen en stund innan den ska skäras. Man kan också spola kniven i varmt vatten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Osho 20 juni 2010

    Jättegod! fina barndomsminnen. Tack

  • stuvade 16 januari 2011

    mums tycker min man och jag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.