Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rådjursbullar med asiatisk smak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En nyttig vardagsrätt på viltets magra färs att smaksätta i egen riktning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva salladslöken fint. Finstrimla limebladen. Blanda ihop ingredienserna till färsen.
  2. Forma till små köttbullar och stek dem runt om i smör i en stekpanna på medelvärme 5–10 minuter.
  3. Koka under tiden nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skiva salladslök och blekselleri.
  4. Skala och skiva moroten tunt och klyfta champinjonerna.
  5. Hacka chilin. Woka salladslök, blekselleri, morot, champinjoner, chili och ingefära i olja i en wok.
  6. Tillsätt soja och nudlar. Blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Servera nudlarna med köttbullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.