Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rådjursrevben

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Tag bort själva benen och gör en rulle istället. Fyll rullen med hackad persilja, vitlöksklyftor och champinjonkräm. Bred utblandningen på köttsidan, rulla ihop och bing om. Bryn i stekgryta tills den får fin färg runt om. Fyll på med vatten så att det nästan täcker och bräsera i ca 1,5 tim. Lyft ur rullen och låt den svalna. Gör under tiden en sås på stekskyn. Servera med pressad potatis och grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.