Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- avokadosallad i cocktailglas

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta bjöd jag på som förrätt på min middagsbjudning för mamma och hennes kompis (min förman på jobbet, även hon som skaffade mig en arbetsplats)..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram ett par skålar/cocktailglas. Skala räkorna. Skär avokadon och melonen i tärningar. Halvera ev. de tinade räkorna (om de är stora). Klyfta ägget.
  2. Bottna ev. skålen/cocktailglaset med grönsallad. Blanda de tärnade råvarorna och äggklyftorna och lägg i skålen/glaset. Pressa över lite citronsaft.
  3. Blanda dressingen och häll över salladen. “Häng” några fina räkor på skålens/glasets kant. Garnera ev. ytterligare med en citronskiva och ett par färska basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.