Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Godaste räksalladen jag nånsin ätit.... Gör den gärna "dagen innan" så den får stå till sig...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser.
  2. Låt stå kallt och ”dra” innan servering.
  3. Serveras som förrätt tillsammans med ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annica99 20 december 2008

    Rätt enkel att göra ett plus för att den gick att förbereda dagen innan. Upplevdes stark dagen innan. Avtog lite i samken till serverings dagen. Mangon blev mycket god till det starka och räkorna. Uppskattat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.