Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk-kräftgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb, enkelt och väldigt, väldigt gott

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök. Skär paprika och sqaush i tärningar. Bryn lök, paprika och sqaush i smör. Krydda med curry, vitlök, salt och peppar. Tillsätt creme fraiche och värm upp. På slutet tillsätts tomater, räkor och kräftstjärtar. Servera med ris eller bulgur och sallad.

Kommentarer (1)

  • Emma2 3 mars 2009

    Snabb mat som dessutom är god mat, det är bra mat. Rakt in i receptsamlingen kom denna gryta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.