- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En rätt som är god och passar perfekt en söndagskväll när idéen tryter.
Instruktioner
- Hårdkoka äggen och skiva dom. Lägg dom i botten på en smord ugnsform. Strö över skalade räkor och klipp rikligt med dill ovanpå.
- Smält margarinet och rör ner vetemjölet och späd med grädden. Låt koka någon minut under omrörning. Riv osten och låt den smälta ner i såsen. Smaka av med kryddorna.
- Häll såsen i formen, Skär brödet i små tärningar och fördela dem över såsen.
- Gratinera rätten i 20-25 min i 225 grader eller tills brödet fått fin färg.
- Servera med en god grönsallad till.
Smaklig måltid!
Publicerat den
2 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta brukade min mamma göra och det är jättegott :) Ska göra det själv imorgon nu när jag blev påmind. Kram Mia.