Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och crabfishpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel men ändå lite festlig och god paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop smör, kesella och vetemjöl till en smidig massa, tillsätt vatten. Tryck ut degen i formen, nagga botten och låt vila svalt i 30 min.
  2. Förgrädda skalet 15 min i 200 grader. Tina crabfish-pinnarna. Fräs smör, curry och mjöl. Tillsätt grädde, smaka av med salt, peppar och dill. Häll sist i räkorna. Dela crab-pinnarna och lägg dem i botten av pajen, häll på fyllningen och strö över osten.
  3. Grädda i 15 min 225 gr. Servera med sallad och bröd eller som tillbehör på kräftskivan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.