Passar på buffébordet, konfirmationen, studenten, kräftskivan mm
Instruktioner
- Skär till brödet så att det passar i en liten form, tårtring eller bleck. Klä formen med plastfilm och lägg i brödet.
- Blötlägg gelatinet i kallt vatten ett par minuter. Krama ur vattnet och lägg gelatinet i en kastrull.
- Rör ihop kesella, cantadou och räkor. Tillsätt äpple, squash, purjo och citron. Smält gelatinet på spisen och blanda med lite av räkröran.
- Vänd sedan ner det i resterande blandning. Vänd försiktigt i ishavsrom och smaka av med lite salt. Lägg fyllningen på brödet i formen och ställ i kylen ett par timmar för att stelna.
- Vid servering toppa med grönsaker och dekorera med lite extra räkor eller rom. Droppa gärna över lite örtolja.
- Lycka till!
Publicerat den
9 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jätte god :)