Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och färskosttårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Passar på buffébordet, konfirmationen, studenten, kräftskivan mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär till brödet så att det passar i en liten form, tårtring eller bleck. Klä formen med plastfilm och lägg i brödet.
  2. Blötlägg gelatinet i kallt vatten ett par minuter. Krama ur vattnet och lägg gelatinet i en kastrull.
  3. Rör ihop kesella, cantadou och räkor. Tillsätt äpple, squash, purjo och citron. Smält gelatinet på spisen och blanda med lite av räkröran.
  4. Vänd sedan ner det i resterande blandning. Vänd försiktigt i ishavsrom och smaka av med lite salt. Lägg fyllningen på brödet i formen och ställ i kylen ett par timmar för att stelna.
  5. Vid servering toppa med grönsaker och dekorera med lite extra räkor eller rom. Droppa gärna över lite örtolja.
  6. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 16 juni 2011

    Jätte god :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.