Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk-och krabb tårta

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept från min syster, som till en början bestod av gravad lax, men som jag bytt ut mot räkor och krabba, då jag inte gillar lax så mycket.. Toppengod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa kavring och smör och platta ut i en form (gärna med löstagbara kanter). Dela crabsticksen i mindre bitar ochkör hastigt i mixer tillsammans med räkorna. (Spara ev lite till garnering).
  2. Fin hacka rödlöken och blanda med creme fraiche och hummerfond. FInhacka dill, (ca 2 msk) och pressa ca 2 msk citronsaft. Blanda detta med krabb och räkhacket. Bred ut i formen. Låt stå i kylen en stund.
  3. Rulla ihop skivor av gravad lax. Dela på mitten ohch ställ som små "rosor" på mitten. Eller dekorera precis hur du vill!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.