Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och kräftfylld laxfile med timjanrisotto

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

355 kcal Mängd: Kolhydrat 23 g | Protein 35 g | Fett 14 g | Fiber 1,4 g Energiprocent: Kolhydrat 26 E% | Protein 39 E% | Fett 34 E% | Fiber 0,8 E%

Ingredienser

Instruktioner

Fyll laxen med hackade räkor, kräftstjärtar och lite dill. Baka av laxen i ugnen på ca 175 grader i ca 15 minuter. Koka riset enligt paketet Blanda det kokta riset med minikeson och den hackade timjan. Woka grönsakerna i en panna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.