Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och laxstubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

En lika god som lättgjord förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Spara räkor till garnering och hacka resten av räkorna grovt. Skala de kokta äggen och skär i mindre bitar. Tärna laxen. Blanda ägg, räkor, lax, gräslök ( spara 2 msk till garnering), dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche, och citronsaft. Smaka av med paprikapulver, salt och peppar och bred röran på tunnbröden. Rulla ihop tunnbröden från långsidan och vira in dem i plastfolie. Låt rullarna ligga i kylen minst två timmar. Skär rullen i bitar och ställ dem med snittytan upp. Garnera med räkor och gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tossan82 11 augusti 2014

    Jättegoda! Vi åt de här på midsommar :) De kommer jag göra igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.