Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och nudelwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hitta detta recept i ett reklamblad från ICA, bytte ut broccoli och sockerärter mot gröna sparris och sugar snap peas, det var vad som fanns hemma. Resultatet blev riktigt bra! Ta det lite försiktigt med kajennpepparn, det gjorde inte jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Finhacka vitlök och schalottenlök och blanda ner tillsammans med cayennepappar. Fräs några minuter tills löken är genomskinlig.
  2. Dela broccolin i små bitar och blanda ner tillsammans med sockerärterna i woken. Fräs några minuter. Koka under tiden nudlarna enligt instruktion på förpackningen (jag la dem i blöt i varmvatten ca 10 minuter istället). Häll av vattnet och blanda ner nudlarna med grönsakerna. Blanda även ner fisksås och sötsur sås. Rör runt.
  3. Avsluta med att blanda ner räkorna och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.