Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och ostfylld abborrfilé

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

En god och lättlagad fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av räkspadet och hacka räkorna grovt. Hacka gräslöken och blanda med osten. Tillsätt salt och peppar. Lägg ut filéerna och fördela blandningen jämnt.
  2. Rulla ihop filéerna och lägg i en smord ungsfast form. Krydda och häll över grädden så att fisken nästan täcks. Täck formen med ungsfolie och ställ i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Garnera med citronskivor och servera med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.