Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och spaghettiwok

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel wok med lite sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin.
  2. Finstrimla purjolök, paprikor och chili och finhacka vitlöken.
  3. Woka grönsaker och vitlök i en wok eller stor stek-/traktörpanna tills det fått lite färg. Tillsätt fisksås och honung och rör om.
  4. Lägg i räkorna och rör om lite.
  5. Vänd ned spaghettin i pannan.
  6. Häll över kokoscremen/-mjölken och låt puttra någon minut.
  7. Smaka av med salt, svartpeppar och gärna någon extra mald , torkad chili, t ex Guajillo, Facing Heaven eller Cascabell.
  8. Strö över grovhackad bladpersilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.