Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och spenatlasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt lasagne att göra både till vardags och fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina upp bladspenaten och räkorna. Skala räkorna. Vispa ut vetemjölet i mjölken och koka upp under vispning. Tillsätt salt, vitpeppar och räkosten. Rör om tills osten smält ner. Häll sedan lite av såsen i botten på en smord ugnssäker form. Lägg på 3-4 lasagneplattor och därpå hälften av spenaten. Lägg på räkorna. Fortsätt sedan varva sås, spenat och pasta. Sås överst och strö till sist över den rivna osten.
  2. Grädda i 225 grader mitt i ugnen i ca 25-30 minuter.
  3. Servera med bröd och sallad och bara njut av den goda lasagnen :-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.