Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkbakelse

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla o goda. Går att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut en rundel med ett glas ur varje brödskiva. Blanda ingredienserna till en smet. Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som ett lock Bred resten av smeten ovanpå och på sidorna. Låt stå och dra övertäckt i kylskåpet i ett dygn
  2. Ta ur kylen och rulla varje bakelse i finhackade ostbågar. Dekorera med räkor lite löjrom eller kaviar, citronskiva och en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.