Ta ut en rundel ur varje brödskiva med hjälp av ett glas,
storleken bestämmer ni själva beroende på hur
stor ni vill förrätten ska vara
På första rundeln lägger man på ett litet lass med
god räksallad, Tryck försiktigt på den andra rundeln,
så även på den ett gott lass med räksallad.
Till sist lägger man på den sista rundeln och trycker
lite lätt.
Ta nu en kniv och smöra runt om på kanterna med
majonäsen
Ta en tallrik och häll en massa dill på, rulla sedan
bakelsen i dillen tills den är helt grön(ju grönare
desto finare) Allt detta görs dagen innan precis som
smörgåstårta
Garneringen
Smöra lite majonäs på översta rundeln och täck
med olika färgade salladsblad
Skär en smal strimla av laxen och rulla ihop till en
rosett och lägg den i mitten på bakelsen
Nu får man vara fingerfärdig och knö ihop all
garnering på bakelsen till en vacker skapelse
Jag önskar er lycka till
Denna bakelse impar verkligen på gästerna