Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkbakelse med krossade ostbågar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En supergod förrätt som görs dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till en smet.
  2. Tag ut en rundel med ett glas ur varje brödskiva. Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna. Lägg de övriga som lock och bred resten ovanpå och på sidorna. Låt stå övertäckta i kylen 1 dygn.
  3. Krossa ostbågarna, rulla sedan bakelsen i det. Dekorera med räkor, rom, citronskiva och dillkvist.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bino6904 11 januari 2009

    Mycket god förrätt! Gjorde succé på Nyårsafton! När jag skulle rulla bakelserna i ostbågarna, stack jag 4 st tandpetare i de, så att man inte behöver kladda så mycket med händerna.

  • kfors 11 januari 2009

    Kul att du gilla räkbakelserna :) Dom jag har bjudit dom på har också uppskattat dom. Smart ide med tandpetarna. MVh kfors

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.