Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkbruschetta

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket gott tilltugg, Från Norrmejeriers Guldkorn nr 44

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek baguetteskivorna gyllenbruna i smör. Salta och peppra. Dela vitlöken på mitten och smörj in brödskivorna med snittytan.
  2. Dela tomaterna i klyftor. Värm crème fraiche i en kastrull och vänd ner tomater och räkor, låt ej koka. Toppa varje baguetteskivorna med varm räkröra och toppa med oreganoblad eller persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.